Activiteiten

Bloemenvereniging Flora organiseert of ondersteunt met behulp van de dahlia's diverse activiteiten zoals:


  • Vakantieprogramma

  • Versieringen bij jubilerende verenigingen

Kerkversiering Caeciliakerk

Tot de sluiting van de kerk in 2016 zorgde de leden van Flora ervoor dat er op en rond het altaar van de Caeciliakerk te Veldhoven een bloemenpracht aanwezig was. Deze traditie is al kort na de oprichting van Flora ontstaan en heeft ruim 60 jaar bestaan.

Vakantieprogramma

In de zomervakantie organiseert Stichting Jeugdbelangen Veldhoven voor de basisschool een vakantie programma. Flora zorgt voor o.a. 2 middagen bloemschikken op jeugdland en winnaars boeketten tijdens de Olympische dag . Ook krijgt iedere deelnemer van de Jeugd wandeldriedaagse (+ 400) tijdens de intocht een boeket dahlia's.

Gezelligheidsmiddagen voor KBO en Zonnebloem

Flora organiseert voor verschillende afdelingen van de KBO en de Zonnebloem gezelligheids-middagen in het tuinhuis. Tijdens deze middagen worden bloemstukjes gemaakt en of dia's vertoond.

Versieringen bij jubilerende verenigingen

Verenigingen die een jubileum te vieren hebben doen bijna nooit tevergeefs een beroep op de leden van Flora. Zo zijn er in het verleden onder andere versieringen gemaakt bij jubilea van Rood Wit, Veldhovens muziekkorps, Sub Umbra, Meer Vreugde Kern en Nieuwe Levenskracht.

 

Geplande activiteiten

Hieronder vindt u alle geplande activiteiten van Bloemenvereniging Flora.

Bloemen afhalen voor donateurs vanaf zaterdag 14 augustus tussen 10 en 11 uur op de bloementuin aan de Heerseweg 100.

De open dagen en show zijn gepland op zaterdag 11 en zondag 12 september. Beide dagen is onze tuin open van 10 tot 17 uut. 

Toon alle agenda items uit:

Geen agendapunten gevonden.